Selma van der Bijl - Fotograaf Naarden | Geluk(t)
Fotograaf Selma van der Bijl vangt graag het verhaal van de meest bewogen momenten van mensen. Dichtbij en intiem. Haar focus ligt op het vastleggen van grote gebeurtenissen: een nieuw begin zoals een bruiloft, een kennismaking zoals een geboorte en een hereniging van mensen die elkaar door omstandigheden moesten loslaten. Leven verpakt in liefde, hoop en geluk.
Selma van der Bijl legt graag bijzondere momenten vast. Het fotograferen van bruiloften vindt ze geweldig en doet ze met veel plezier. Als afgestudeerd journalistiek/documentair fotograaf, leg ze deze feestelijke dag het liefst vast, zoals jullie deze beleven. Ze is altijd op zoek naar het ultieme moment waarin beeld en emotie samenvallen, zonder iets in scene te zetten. Haar fotografie is authentiek, dynamisch, dichtbij, intiem en vooral ongedwongen: What I See Is What You Get.
16227
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16227,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Geluk(t)

Over dit project

Als mens ga je door transformaties heen. Het leven is continu in beweging, het is altijd nu. Selma vangt graag het verhaal van de meest bewogen momenten van mensen. Het zijn de ingrijpende veranderingen die ontroeren en ontwapenen. Leven, verpakt in liefde, hoop en geluk. Haar focus ligt op het vastleggen van grote gebeurtenissen; een nieuw begin zoals een bruiloft, een kennismaking zoals een geboorte, en een hereniging van mensen die elkaar door omstandigheden moesten loslaten. Voor haar afstudeerproject koos zij voor het fotograferen van vluchtelingen, die na vele beproevingen, uitdagingen en omzwervingen worden herenigd met hun familie. Selma geeft de emoties weer die ontluiken in de mensen voor haar lens. Dichtbij en intiem.
Categorie
DOCUMENTARY