Selma van der Bijl - Fotograaf Naarden | Kafong en Chun
Fotograaf Selma van der Bijl vangt graag het verhaal van de meest bewogen momenten van mensen. Dichtbij en intiem. Haar focus ligt op het vastleggen van grote gebeurtenissen: een nieuw begin zoals een bruiloft, een kennismaking zoals een geboorte en een hereniging van mensen die elkaar door omstandigheden moesten loslaten. Leven verpakt in liefde, hoop en geluk.
Selma van der Bijl legt graag bijzondere momenten vast. Het fotograferen van bruiloften vindt ze geweldig en doet ze met veel plezier. Als afgestudeerd journalistiek/documentair fotograaf, leg ze deze feestelijke dag het liefst vast, zoals jullie deze beleven. Ze is altijd op zoek naar het ultieme moment waarin beeld en emotie samenvallen, zonder iets in scene te zetten. Haar fotografie is authentiek, dynamisch, dichtbij, intiem en vooral ongedwongen: What I See Is What You Get.
16492
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16492,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Kafong en Chun

Over dit project

Deze bijzondere bruiloft van Kafong en Chun begon in Rotterdam, met een traditionele theeceremonie, met de ouders van de bruid en de bruidegom. Er waren veel traditionele elementen, waaronder de rode jurk van Kafong die later werd ingeruild voor een prachtige witte jurk. Na de theeceremonie reden we naar het mooie hotel klooster Bovendonk in Hoeven (Noord-Brabant) waar de trouwceremonie en de feestelijkheden plaatsvonden, met hun lieve dochter van 1 jaar als stralend middelpunt. Met dank aan collega fotograaf Sarah Duif, want ik mocht met haar mee als 2nd shooter!  
Categorie
WEDDINGS