Selma van der Bijl - Fotograaf Naarden | Familie Toumeh
Fotograaf Selma van der Bijl vangt graag het verhaal van de meest bewogen momenten van mensen. Dichtbij en intiem. Haar focus ligt op het vastleggen van grote gebeurtenissen: een nieuw begin zoals een bruiloft, een kennismaking zoals een geboorte en een hereniging van mensen die elkaar door omstandigheden moesten loslaten. Leven verpakt in liefde, hoop en geluk.
Selma van der Bijl legt graag bijzondere momenten vast. Het fotograferen van bruiloften vindt ze geweldig en doet ze met veel plezier. Als afgestudeerd journalistiek/documentair fotograaf, leg ze deze feestelijke dag het liefst vast, zoals jullie deze beleven. Ze is altijd op zoek naar het ultieme moment waarin beeld en emotie samenvallen, zonder iets in scene te zetten. Haar fotografie is authentiek, dynamisch, dichtbij, intiem en vooral ongedwongen: What I See Is What You Get.
16148
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16148,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Familie Toumeh

Categorie
DOCUMENTARY
Over dit project
In 2015 vluchtte Hosam Toumeh uit Syrië vanwege oorlogsgeweld. De beslissing om zonder zijn gezin te vluchten was de moeilijkste die hij ooit heeft gemaakt. Het was levensgevaarlijk en het leek hem het minst gevaarlijk om alleen vooruit te gaan. In april 2017 werd de familie herenigd. Na de hereniging ben ik begonnen Hosam en zijn vrouw Abeer en hun twee zonen te volgen om hun nieuwe leven in Nederland vast te leggen. Danyal is 10 en Rayan 4 jaar als ze in Nederland aankomen. Dit is een intieme serie van de familie die na anderhalf jaar weer samenleeft.