Selma van der Bijl - Fotograaf Naarden | Raneesha en Kischen
Fotograaf Selma van der Bijl vangt graag het verhaal van de meest bewogen momenten van mensen. Dichtbij en intiem. Haar focus ligt op het vastleggen van grote gebeurtenissen: een nieuw begin zoals een bruiloft, een kennismaking zoals een geboorte en een hereniging van mensen die elkaar door omstandigheden moesten loslaten. Leven verpakt in liefde, hoop en geluk.
Selma van der Bijl legt graag bijzondere momenten vast. Het fotograferen van bruiloften vindt ze geweldig en doet ze met veel plezier. Als afgestudeerd journalistiek/documentair fotograaf, leg ze deze feestelijke dag het liefst vast, zoals jullie deze beleven. Ze is altijd op zoek naar het ultieme moment waarin beeld en emotie samenvallen, zonder iets in scene te zetten. Haar fotografie is authentiek, dynamisch, dichtbij, intiem en vooral ongedwongen: What I See Is What You Get.
16543
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16543,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Raneesha en Kischen

Over dit project

Samen met Ashvin Ghisyawan van TotaalFotografie mocht ik een dag mee om de prachtige bruiloft van Raneesha en Kischen vast te leggen. Het was een groot feest, ik vond het geweldig om een Hindoestaans huwelijk met zoveel pracht, kleur en tradities te fotograferen. Super veel dank Ashvin, Raneesha en Kischen voor deze gezellige en bijzondere dag!
Categorie
WEDDINGS