Selma van der Bijl - Fotograaf Naarden | Zaanse Schans
Fotograaf Selma van der Bijl vangt graag het verhaal van de meest bewogen momenten van mensen. Dichtbij en intiem. Haar focus ligt op het vastleggen van grote gebeurtenissen: een nieuw begin zoals een bruiloft, een kennismaking zoals een geboorte en een hereniging van mensen die elkaar door omstandigheden moesten loslaten. Leven verpakt in liefde, hoop en geluk.
Selma van der Bijl legt graag bijzondere momenten vast. Het fotograferen van bruiloften vindt ze geweldig en doet ze met veel plezier. Als afgestudeerd journalistiek/documentair fotograaf, leg ze deze feestelijke dag het liefst vast, zoals jullie deze beleven. Ze is altijd op zoek naar het ultieme moment waarin beeld en emotie samenvallen, zonder iets in scene te zetten. Haar fotografie is authentiek, dynamisch, dichtbij, intiem en vooral ongedwongen: What I See Is What You Get.
16422
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16422,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Zaanse Schans

Categorie
Street photography
Over dit project
De Zaanse Schans staat net als in 2016 op nummer vier in de 'TOP50 Dagattracties' met 2,2 miljoen bezoeken en trok de meeste buitenlandse bezoekers in 2017.